Elegancija i visoki kvalitet dvoslojnog i troslojnog parketa

Vrhunski kvalitet i garancija dugotrajnosti. Osnovni materijal čini visoko vrijedno drvo, hrast, jasen, javor, bukva, bagrem, parena trešnja, parena kruška, pareni orah, kesten... Takođe, posjedujemo parkete od egzotičnog drveta.

Detaljnije

Egzotčni masivni parket

Izaberite najbolje od parketa...

Nudimo Vam i vrhunske parkete od egzotičnih vrsta drveta, jatoba, teak afrika, wenge kongo itd. Riječ je o vrstama drveta koje nam dolazi iz svih krajeva svijeta, a odlikuje ga tvrdoća i otpornost.

Detaljnije

Klasični masivni parket

Topliji izgled Vašeg doma i lako održavanje

Naša ponuda obuhvata i parkete od domaćih vrsta drveta i podrazumjeva vrlo kvalitetne parkete izrađene od  hrasta, bukve i  jasena u raznim dimenzijama i klasama. Klasični parket daje topliji izgled Vašem domu i lako se održava.

Detaljnije

Sigurnosna vrata

Vrunska sigurnosna vrata kompanije DIERRE Italija

Nudimo Vam široku paletu ulaznih sigurnostnih vrata kompanije Dierre Italija, koja predstavlja lidera u svijetu proizvodnje blindiranih vrata. Granica između vašeg doma i cijelog svijeta, prvi je znak vaše osobnosti...

Detaljnije

Naše prednosti

Nove tehnologije proizvodnje

Naše ambicija je da vam pružimo najveći nivo usluge uz uvođenje najnovijih tehnologija izrade proizvoda.

Atraktivan izložbeni salon

Otvorili smo ekskluzivni salon "KUĆA ENTERIJERA" na atraktivnoj lokaciji u ulici Alipašina 55. u Sarajevu.

Stručnost i posvećenost

Naši zaposlenici su visoko educirani eksperti  u oblastima kojima se bave, uz višegodišnje iskustvo.

Certifikat ISO 9001/2008

Naše tehnološke procedure su u saglasnosti sa svjetskim standardima i certifikatima (FSC i ISO).

Stručnost i posvećenost

Naši zaposlenici su visoko educirani eksperti  u oblastima kojima se bave, uz višegodišnje iskustvo.

U našem prodajnom salonu u ul. Alipašina 55. na Ciglanama u Sarajevu, možete pogledati dio našeg proizvodnog asortimana.

Ono što nas izdvaja od drugih, jeste naša posvećenost kvalitetu i dugotrajnosti proizvoda koje prodajemo. Sarađujemo i prodajemo proizvode samo najboljih proizvođača, čija tradicija i široka palte proizvoda garantuju dobru i sigurnu kupovinu. Prije svake kupovine, naše stručno osoblje će Vam dati savjet, saslušati vas i pokušati pronaći najbolje rješenje za vaše potrebe.

Nabrojat ćemo samo neke od svjetskih i domaćih kompanija s kojima sarađujemo i čije proizvode možete pronaću u našem salonu: Dierre, Castro & filhos Berti Mafi cares Mazoneto Požgaj Alma floors Bauwerk Bembe parket Magnum Modalegno Pios Sihe woods Wohngesund Forbo Loba Galeković Pana Parador ...

Nastojat ćemo i dalje proširivati paletu proizvoda, šireći listu naših poslovnih partnera.

Ako vam treba vrhunski proizvod, KUĆA ENTERIJERA je pravi izbor ...

Kao drugu vrstu proizvoda i specijalitet u našoj kući, nudimo vam razne vrste vrata od hrastovog, bukovog, borovog ili drugog materijala kompanije DUSA komerc d.o.o. Gračanica. Spektar ovog asortimana je raznolik po samoj prirodi primjene ove stolarije.

Vrata se premazuju farbom po vašoj želji i postavljamo zaštitni sloj od atmosferskih utjecaja i raznih insekata. Zvučna i toplotna izolacija su također kvalitetno riješeni i vaš užitak može početi izborom naši vrata.

Pogledajte cijeli asortiman sobnih vrata ...

Dierre predstavlja vodeću kompaniju u svijetu proizvodnje blindiranih vrata. Osnovana je 1975. godine i vodeća je kompanija u Italiji kada je riječ o proizvodnji i prodaji sobnih vrata i vrata za vanjsku upotrebu.

Cilj ove kompanije, još od vremena osnivanja, je proizvodnja tehnološki naprednih proizvoda, kombinovanje sigurnosti i dizajna u širokom spektru vrata i detalja prilagodljivih uz svaku vrstu namještaja, po želji svakog kupca posebno. Proizvoditi napredne proizvode znači biti inovativan unutar današnjih industrijskih procesa.

Cilj je da napredna tehnologija i posebni proizvodi postanu dio svakodnevnice, te da se diljem svijeta odgovori svakom kupcu posebno.

U prilici ste da ekskluzivne proizvode kompanije Dierre, pogledate u našem prodajnom salonu u ulici. Alipašina br 55, na Ciglanama. Naše stručno osoblje sa višegodišnjim iskustvom će vam pomoći da otklonite nedoumice, ukoliko ih imate, i na pravi način vam prezentuju mogućnosti i prednosti kupovine Dierre sigurnosnih i sobnih vrata.

Detaljnije

Kontaktirajte nas

Posjetite naš salon ili nas kontaktirajte

Recite nam šta vam treba i dozvolite našem stručnom i ljubaznom osoblju da vam predloži najbolje moguće rješenje. Pažljivo ćemo vas saslušati i nastojati ispuniti svaki vaš zahtjev.

Kontakt